TZ Kaštelir Labinci

O klijentu:

U mnogobrojnim, uređenim privatnim kućama gosti se mogu smjestiti i uživati u domaćoj kuhinji domaćina i restorana. Namirnice za obroke dolaze izravno iz vlastitih vrtova i ostava domaćina, a vino i rakija iz njihovih podruma. Zbog blizine mora normalno je da su ribe i morski plodovi sastavni dio jelovnika. Biciklisti i šetači, željni prekrasne i netaknute prirode, mogu slijediti biciklističke staze Poreštine, koje će ih nesumnjivo odvesti na sjever, gdje je iznad doline Mirne smještena Vrbanovica, izletište i spomen područje sagrađeno dobrovoljnim radom i prilozima okolnih mještana.

O projektu:

Izradili smo portal informativnog karaktera u kojem će biti zastupljeni svi turistički subjekti koji su na području Kaštelira i Labinca. Stranice su podijeljene prema logičkim cjelinama, a sadrže i dio koji je vezan za informacije koje se odnose za iznajmljivače.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Katalog turističke ponude područja

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2018-01-07T06:42:37+00:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE