Monoi

O klijentu:

oživite okus kave kao da ste ga popili u najboljem talijanskom baru uz Monoi ponudu kave u kapsulama te širokoj paleti kave u zrnu. Kapsule sadrže sve arome potrebne za izradu vrhunskog cappuccina i macchiata te Vam otvaraju želju za šalicom više i daju dugotrajan okus zadovoljstva na Vašem nepcu. Odaberite svoju aromu u velikoj ponudi raznih okusa i miješavina Lavazza kave. Pronađite svoj aparat koji će vas nagraditi izvrsnim napitkom svakoga jutra i držati tokom čitavog dana u neizvijesnosti da popijete šalicu više. Aparate postavljamo u Vaš prostor,ured,apartman,trgovinu ili domaćinstvo potpuno besplatno na neograničeno vrijeme te omogućavamo vrhunsku kavu visoke kvalitete….

O projektu:

Monoi je tvrtka koja se bavi prodajom kave i aparatima za kavu te drugim uslugama vezano za iste. Za njih smo izradili katalog u kojemu je prezentiran cijeli njihov prodajni program. Svi proizvodi su raspoređeni u logičkim kategorijama kako bi se posjetitelji što lakše snalazili.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Opširan katalog proizvoda i usluga

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2018-01-07T06:41:23+00:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE