Izdvoji sve

O klijentu:

Gospodarenje otpadom je skup aktivnosti, odluka i mjera kojima se mora težiti postizanju sprječavanja nastanka otpada, smanjivanju količine nastalog otpada kao i smanjivanju ukupnog djelovanja otpada na okoliš. Gospodarenje otpadom se obavezno mora provoditi na način da se ne dovede u opasnost ljudsko zdravlje, a posebno se mora voditi računa o svim postupcima kako bi se izbjegli rizici: onečiščenje mora, voda, tla i zraka, pojava prekogranične buke, pojave neugodnih mirisa, ugrožavanje biljnog i životinjskog svijeta, nastajanja požara ili eksplozija…

O projektu:

Portal izdvoji sve imao je kao glavni zadatak informiranje i educiranje populacije vezano za selektivno odvajanje otpada. Portal je napravljen u tri djela jer se za različite dobi daju različite informacije tako da je portal podijeljen u tri segmenta za mališane, mlade i odrasle. Za potrebe promocije izrađen je Jumbo plakat i Facebook kampanja, više informativnih letaka te plakat za goste u privatnom smještaju.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Izrada portala na tri infomativna nivoa, izrada info letaka, plakata i Jumbo plakata, promo kampanja na Facebooku.

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2018-01-07T06:53:49+00:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE