Grafički dizajn

Grafički dizajn 2018-01-07T06:05:38+00:00

Grafički dizajn

Profesionalni izgled tvrtke rezultat je razrađenog i dobro osmišljenog vizualnog identiteta. Vizualnim identitetom možete se  isticati među konkurencijom, stvoriti povjerenje kod klijenata, ostvariti veći tržišni udio, i još puno toga. Kako? Tu nastupamo mi.

Dizajn logotipa, letaka, plakata i brendiranje

Detaljno planiramo sve elemente dizajna vodeći se načelom funkcionalnosti i estetike. Dizajn je naš proizvod, što znači da ne kupujemo gotova rješenja (template) s interneta. Brand je prepoznatljiva oznaka ili ime nekog proizvoda/usluge, koje često podrazumijeva i kvalitetu. Brand mora stvarati snažni i trajni identitet proizvoda/usluge, sažimati osobnost poduzeća i poticati osjećaje povjerenja, korisnosti, dobrobiti i sigurnosti. Osnovna prednost brendiranja proizlazi upravo iz njezine nazočnosti u podsvijesti potrošača/korisnika, odnosno mogućnosti za njezino prisjećanje i prepoznavanje, tzv. “brand awareness”.

Umjetnost koja uravnotežuje estetiku

Web i grafički dizajn je umjetnost koja uravnotežuje estetiku i praktičnost. Kreiranje dopadljivog i prikladnog vizualnog identiteta ključan je korak u izgradnji prepoznatljivog branda. Najbitnija stavka je izrada logotipa. Logotip vas predstavlja na jedinstven način, mora imati značenje i biti unikatan. Dobar logotip možete koristiti u svakoj situaciji i uvijek ćete ostati zapaženi. Vizualni identitet mora odražavati osnovnu ideju vašega poslovanja i biti lako primjenjiv neovisno o okruženju. Za Vas ćemo ostvariti  upravo to.

Rebrending za turističku zajednicu

Dobar i profesionalno odrađen dizajn pomoći će raskidanju veze sa starim i često neprofesionalno odrađenim imidžem (koji šteti percipiranoj vrijednosti proizvoda ili usluge). Jedna je od najučinkovitijih promjena za subjekte koji žele unaprijediti svoju poziciju i dodatno se diferencirati s obzirom na ostatak tržišta. Najjači adut na koji smo se u ovom slučaju bazirali je upravo je umjetnost, ono što ga ističe iz mase i čini jedinstvenim. Apsolutni must have kojeg čine gradienti – kombinacija dviju boja, postepeno se miješajući jedna u drugu, kako bi izbjegli dosadne jednobojne plohe. Za izradu smo se odlučili za snažne boje, magentu i crvenu, uključujući i komplementarni kontrast: žuta – ljubičasta koje nas asociraju na ljubav, snagu, individualnost i kreativnost.

Pogledajte i duge primjere grafičkog dizajna

ŽELITE PROMJENU I POBOLJŠANJE U POSLOVANJU ? KRENITE SA NOVIM DIZAJNOM.

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE