Bomboneta

O klijentu:

Našu Bomboneta priču započeli smo 2000. godine i od tada proizvodimo razne slastice i kolače koje možete pronaći u našem prodajnom prostoru ili se zasladiti uz kavicu u našoj caffe bar – slastičarni na Zametu.
Od prvog dana najveću pozornost pridajemo kvaliteti naših proizvoda, koristeći uvijek samo svježe namirnice provjerenih dobavljača. Posebno smo ponosni na uvedeni HACCAP sustav, što znači da udovoljavamo svim zahtjevima i zakonskim propisima glede kvalitete i zdravstevne ispravnosti kako naših proizvoda tako i samog proizvodnog i prodajnog prostora…

O projektu:

Predstaviti dobre kolače i kreativne torte na web stranici bilo nam je posebno zadovoljstvo kojeg smo odradili za proizvođača Bombonetu. Izradili smo web stranicu s programom kolača, torta i sladoleda. Te iste kolače smo fotografirali na licu mjesta u samoj proizvodnji, a fotografirali smo i prodajno mjesto.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Fotografije kolača i slastičarnice

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2018-01-07T06:49:41+00:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE